2012. szeptember 12., szerda

Evidens bolt
Ma nem receptet hoztam, hanem egy nagyon jó kis boltot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Biztos vagyok benne, hogy mi háziasszonyok  - és gasztrobloggerek - nem csak főzni szeretünk, de nagy gondot fordítunk az ízléses, szép terítékre is. Különösen fontos, hogy születésnapokon, évfordulókon vagy az év két legszebb ünnepén, Húsvétkor és Karácsonykor  ne csak a szívünket öltöztessük díszbe, hanem a teríték is emelje az ünnepek fényét. Egy pici, de minden igényt kielégítő boltot ajánlanék ilyen alkalmakra, ahová már évek óta járok én is. A Budapesti Virágpiac (1135. Bp. Szent László út 21-23) 1. emeletén található az Aktion Kft. Textil és Ajándék nagykereskedés, ahol egyedi textil kézműves termékekkel találkozhatnak a vásárlók. 

Minden termék a bolt tulajdonosának, Katikának a két keze munkáját dicséri, minden egyes darabban szíve-lelke benne van. Találhatók itt gyönyörű asztalterítők és nafronok, színes, vidám anyagokból készült tároló zsákok és piperetáskák, szemüveg,- és mobil tartó tokok, pihe-puha textilborítású naplók, melybe öröm feljegyezni kedvenc receptjeinket, vagy vezethetjük benne titkos naplónkat, esetleg kedvenc idézetek, versek  gyűjteményeként szolgálhat. És még megannyi textilbe álmodott szépség, amit most itt felsorolni sem tudok. A blogom első születésnapján meghirdetett játékra én is ezekből az egyedi kézműves termékekből sorsoltam az ajándékokat, a szerencsés nyertesek nagyon örültek neki. 

Szolíd árakon, folyamatosan megújuló árukészlettel várja a bolt a vásárlókat. A Virágpiacra sajnos nem ingyenes a belépés, de nem kell kereskedőnek lennünk ahhoz, hogy beléphessünk a 3000 négyzetméteres területre, ahol jelenleg 180 nagykereskedő árulja a virág-ajándék profillal összefüggő termékeit. Lehetőség van napi látogatói jegy megvásárlására - 2000,-Ft/fő - melyet délután 16 órától zárásig vehetünk igénybe. (18 óra után már csak 500,-Ft). Én személy szerint a csütörtöki napot ajánlanám, ha valaki a piacon vásárolni szeretne, mert saját tapasztalatom alapján ilyenkor a legnagyobb, legbőségesebb a választék. 

Aki nem budapesti, annak az EVIDENS Textil, Ajándék Webshop-on keresztül van lehetősége a termékek nagy részét megtekinteni és megvásárolni. Azért hívtam fel a figyelmet, mert lassan közeledik a karácsony és akinek még nincs ajándékötlete, de szeretne szép, ízléses, egyedi és kifinomult dolgokat ajándékozni, az mindenképp látogasson el a piacra, mert a bolt évek óta üde színfolt a kereskedelem palettáján.


Kedv csinálónak néhány kép a termékekből:Tároló zsákok:

      Asztalterítők:5 megjegyzés:

 1. De el tudnék bogarászni ottan, mondjuk órákat!

  VálaszTörlés
 2. Isten ments hogy ide betévedjek... Üres bankkártyával távoznék az biztos...:o) Szuper boltocska!

  VálaszTörlés
 3. :) naggyon jó bejegyzés:D örülök,hogy feliratkoztam rád,és követlek.

  http://beautyandfashion-makeup.blogspot.hu/
  puszi
  Ibi

  VálaszTörlés
 4. Az ilyen üzleteket nekem találták ki. :) Órákig tudnék ott nézelődni és gyönyörködni, tervezgetni, hogy mit mihez és egyáltalán...

  VálaszTörlés

KÖSZÖNÖM A LÁTOGATÁST!
A hozzászólás linket, hirdetést, reklámot nem tartalmazhat!