2015. március 4., szerda

Megérkezett Éva ajándéka



Évánál (Gizi receptjei) volt néhány napja szülinapi játék, 6 éves lett a blogja. Ebből az alkalomból a jelentkezők között ezt a nagyvonalú és igen hasznos ajándékot sorsolta ki, melynek a szerencse jóvoltából   én lehetek a boldog tulajdonosa.

 Éva nem tudja, de most elárulom, hogy én már akkor figyelemmel kísértem a blogját, mikor még itthon nem is volt saját netem. Net-kávézókba jártam internetezni és a Gizi receptjei blog is azok közé tartozott, ahonnan gyakran jegyzeteltem ki recepteket, ötleteket. Ez idő tájt ragadott magával annyira a gasztroblogok világa, hogy aztán elindítottam a saját oldalamat és idén már én is a 6. blogszülinapot fogom ünnepelni. 


Ezúton is még egyszer köszönöm Éva a lehetőséget, kívánok még sok boldog blogszülinapot és további örömteli blogolást!
















9 megjegyzés:

  1. Gratulálok a szép és hasznos ajándékodhoz! Használd egészséggel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Évi, biztos vagyok benne, hogy sokszor lesz majd használatban.

      Törlés
  2. Kedves Nea! Nagyon köszönöm a kedves szavaidat, melyekkel most igen nagy örömöt okoztál nekem! Valóban nem tudtam róla, és bevallom meg is lepődtem, hogy Te már ilyen régen nyomon követed a blogos tevékenykedéseimet. Szeretném még egyszer megköszönni, hogy velem játszottál, és használd egészséggel a botmixert.

    Én is régóta nyomon követem a Te blogodat, és számos receptedet, ha néha kissé átalakítva is, de elkészítettem már. A csodálatos fotóid pedig teljesen lenyűgöznek!!! Én tudom hogy milyen nagy munkával jár egy-egy ilyen szépen beállított kép elkészítése, így tiszta szívből gratulálok Neked.

    A blogszületésnapod alkalmából pedig előre is boldog blogszülinapot kívánok.

    Üdvözlettel: Éva (Gizi)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Évi, igen, valóban "zugolvasó"-ként szinte a kezdetektől olvastalak és ez ma sincs másként, mindig megnézem a friss posztjaidat. Bámulatos az a sok energia és ötletesség, amivel rendelkezel és napi szinten megörvendezteted a finomságaiddal a családodat és persze minket is. A blogíráshoz, fotózáshoz azt hiszem ennyi idő után pedig már társul egy kis megszállottság is és persze csak úgy és addig érdemes csinálni, amíg örömforrást jelent a számunkra. Remélem, hogy a többi blogtársunkkal együtt még sok-sok blogszülinapot ünnepelhetünk itt a gasztro-világban, sajnos nagyon sokan abbahagyták a blogírást azok közül, akiket még ma is szívesen olvasnék.

      Köszönöm az elismerő szavakat, örülök, ha örömet okozhatok én is másoknak.

      További szép napot kívánok! Nea

      Törlés
  3. Gratulálok Nea, nagyon szép ajándékot kaptál:-))) Gizi blogját és a tiédet is, én is néztem a kezdetektől, már az én kezdetemtől, azaz 2009-2010-től, mert én 2010 febr.24-én szedtem össze a bátorságomat egy saját blogra, de előtte nézegettem a tiéteket, imádtam:-))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anikó, de jól tetted, hogy végül elindítottad a blogodat, én rengeteg inspirációt, ötletet szoktam találni nálad.Olyan ízesek az ételeid és teljesen az én ízlésemre vannak"szabva".

      Törlés
  4. Gratulálok Nea ! A legjobb helyre került az ajándék, biztos sok finomsághoz fogod használni ! :)

    VálaszTörlés

KÖSZÖNÖM A LÁTOGATÁST!
A hozzászólás linket, hirdetést, reklámot nem tartalmazhat!