2014. január 29., szerda

Ismerjük meg egymást újra!


Évekkel ezelőtt már végigsöpört egy hasonló játék a blogokon, melynek keretében hét dolgot kellett elárulni magunkról. Ezt a játékot élesztette fel és indította útjára most újra Szera. Engem Hankka és Macskanyelv hívott meg a játékba. Köszönöm nekik, hogy kipecáztak ... öööö, akarom mondani kipécéztek és felkértek a válaszadásra. Szívesen elárulok hét dolgot magamról, de a játékot tovább adni nem szeretném. Egyrészről, mert viharos gyorsasággal terjed - és gyorsan körbe is ér - a blogokon, így van aki többször is "horogra akad", másrészről nem mindenki kedveli az ilyen jellegű felkéréseket, így senkit nem szeretnék kellemetlen helyzet elé állítani. Remélem a játék elindítója nem haragszik meg rám ezért. Aki azonban szeretné tovább vinni a játékot, az rám való hivatkozással nyugodtan tegye meg.


A játékszabályok a következők:


1.  Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett.
2.  Ossz meg magadról 7 dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.
3.  Pécézz ki 7 embert, nevezd meg és linkeld be őket a blogodba.
4.  Egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukon, hogy meghívtad őket a játékra.


Hét dolog magamról:



  1. Van a világon valaki, akivel a születésem percétől kezdve - de igazán már előtte is - elválaszthatatlanul együtt vagyok. Ő az ikertestvérem. Április 1-én születtünk, hét hónapra. Az apukám az egészet áprilisi tréfának hitte és először be sem akart menni a kórházba.
  2. Szeretem a régi korok hangulatát. Imádok ódon kastélyokban bolyongani és elképzelni, hogy régen kik és hogyan élhettek ott. A gödöllői Grassalkovich-kastélyt nagyon kedvelem, különös érzés fog el mindig, hogy tudom, azokban a szobákban Sissy is járt-kelt.      
  3. Szeretem szép dolgokkal körülvenni magam. Rajongok az antik tárgyakért és csipkékért.
  4. Legkedvesebb évszakom a tavasz. Imádom a májusi záporokat, a napfény melengető sugarait, az orgonák illatát, az ébredező természetet. És mindig nagyon várom, hogy hazaérkezzenek a gólyák.
  5. Szeretem a csend "hangjait", a gyertyafényt, a meghitt pillanatokat, a jó könyveket, a romantikus filmeket, a zsibvásárokat, a friss széna illatát, az otthon ízeit.
  6. Imádom az állatokat. Jelenleg 7 cicával élek együtt, de régen voltak kutyusaink is. Nem félek az egerektől és a pókoktól sem, de a kígyóktól és a hüllőktől irtózom.
  7. A hetes a szerencseszámom, de minden sorsfordító esemény is az életemben ehhez a számhoz köthető.






6 megjegyzés:

  1. Nea! A fiam is április elsején született. Kérdezték miért nem irattuk át másik napra. Hát mert ezen a napon akart közénk jönni! Felénk van sok kastély, vár, rom, várlak szeretettel egy kis bolyongásra. Tudok mutatni olyan kastélyt, ami fölözi Sissiét, mert az eredeti berendezése is megmaradt. Közben megnézünk pár templomot is, mert nekem meg azok a gyengéim. :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sokáig nem örültem neki, hogy pont ezen a napon születtem, de mára már megbarátkoztam vele. Köszönöm a szíves invitálást, ha egyszer felétek járok nem hagyom majd ki. Szeretem a szép templomok látványát is, feltétlenül megnézzük őket.

      Törlés
  2. Olyan jó volt a soraidat olvasni, ezek közül sok minden a blogon keresztül is "lejön". :)

    VálaszTörlés
  3. Örülök,hogy jobban "megismertelek" :)

    VálaszTörlés

KÖSZÖNÖM A LÁTOGATÁST!
A hozzászólás linket, hirdetést, reklámot nem tartalmazhat!