tag:blogger.com,1999:blog-4686412223340841631.post7361256827681497374..comments2024-03-25T18:05:23.935+01:00Comments on Az otthon ízei: Krémes spenót főzelékNeahttp://www.blogger.com/profile/03426479963442187182noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4686412223340841631.post-51034375496336458022014-01-24T20:45:43.686+01:002014-01-24T20:45:43.686+01:00A recept NAGYON JO. Annyi hozza tettel hogy a spen...A recept NAGYON JO. Annyi hozza tettel hogy a spenotot nem kell fozni csak megmutatni a forro viznek Ami altal azonnal ossze esik. Leszures utan a spenotot ki kell jol facsarni hogy elmenjen az a vad iz amitol a gyerekek utaljak a spenototAncsahttps://www.blogger.com/profile/09799009212241160287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4686412223340841631.post-82073177729093663352013-05-15T11:59:49.116+02:002013-05-15T11:59:49.116+02:00Nálunk csak én szeretem. A fiam is csak a sóskát e...Nálunk csak én szeretem. A fiam is csak a sóskát eszi... Miért van az, hogy a gyerekeket ki lehetne üldözni a világból a spenóttal? Aztán a nagy többsége pedig felnőtt korára megszereti... Minden esetre én nagyon szeretem. És ez a tál pedig csodásan átadja magát! Micsoda zöld szín!Blogkonyhahttps://www.blogger.com/profile/18112210018042509346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4686412223340841631.post-52750913228774213542013-05-14T22:33:06.657+02:002013-05-14T22:33:06.657+02:00Ez a spenótleves nagyon befészkelte magát a gondol...Ez a spenótleves nagyon befészkelte magát a gondolataimba, fincsi lehet. Neahttps://www.blogger.com/profile/03426479963442187182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4686412223340841631.post-74304817515809707102013-05-14T22:31:52.501+02:002013-05-14T22:31:52.501+02:00Az ellenérzés szerintem legtöbb emberben még a gye...Az ellenérzés szerintem legtöbb emberben még a gyerekkorból ered, mert ki szereti megenni azt ami "kötelező", nem beszélve a menzák igazán tragikus ízű(?) spenótjairól. Egy rossz "élmény" igazán meghatározó lehet, akár egy életre is. Én még csalánt nem ettem soha, semmilyen formában, nálam a csalán már gyerekkoromban leírta magát azzal, hogy össze-vissza csípte a lábunkat, de neked elhiszem, hogy finom. Neahttps://www.blogger.com/profile/03426479963442187182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4686412223340841631.post-38132189203937857462013-05-14T22:24:33.540+02:002013-05-14T22:24:33.540+02:00Márti, a legközelebbi pénteken próbáld ki, nagyon ...Márti, a legközelebbi pénteken próbáld ki, nagyon lágy íze lesz tőle a spenótnak, egész más, mintha csak tejjel vagy tejföllel készítenénk.Neahttps://www.blogger.com/profile/03426479963442187182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4686412223340841631.post-47398127740469950522013-05-14T14:44:32.346+02:002013-05-14T14:44:32.346+02:00Én is pont így szeretem és készítem, nálunk is min...Én is pont így szeretem és készítem, nálunk is mindig így volt az ősidőktől fogva, jó fokhagymásan, tejesen, tejszínesen, télen is a fagyasztott püréből is. <br />Én nagyon szerettem mindig is a spenótot, soha problémám nem volt vele, levesnek is készítem a leveles változatát, természetesen berántva, azt is jó fokhagymásan, krumplikockákkal és virslikarikákkal, az egyik kedvenc levesem:-)))))Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4686412223340841631.post-8240479118273507002013-05-14T12:23:14.778+02:002013-05-14T12:23:14.778+02:00Nem tudom, mi ez az ellenérzéses dolog, mert én am...Nem tudom, mi ez az ellenérzéses dolog, mert én amíg gasztroblogom nem lett, soha senkitől sem hallottam, hogy nem szeretné. Nekem inkább az volt mindig a bánatom, hogy gyerekkoromban nem ettem. Mert nem termelték a szüleim-nagyszüleim, mert nem lehetett kapni, nem tudom. Ezért aztán mindig csalánfőzelék volt helyette, amit nagyon szeretek szintén, de mindig hiányzott a spenót. Nos, azóta veszem rendszeresen, a férjem nincs túlzottan oda érte (főzelékként), mert másképp inkább megeszi, pl. nyersen, salátába, a lányaim viszont imádják. Nagyobbikom éppen most mártogatja ki a tányérjából a tegnapinak a maradékát. :) Általában kevés habarással készítem, cseppet sem lisztízű, krémes. Hmmm, imádom: :) sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4686412223340841631.post-84426326608270139992013-05-14T10:13:21.718+02:002013-05-14T10:13:21.718+02:00Imádom,és a képeidet is:) oly annyira, hogy nálunk...Imádom,és a képeidet is:) oly annyira, hogy nálunk szinte minden pénteken spenót van, de, tejszínnel még nem próbáltam!Mártihttps://www.blogger.com/profile/06632153147609737029noreply@blogger.com