tag:blogger.com,1999:blog-4686412223340841631.post8761335470299695937..comments2024-03-25T18:05:23.935+01:00Comments on Az otthon ízei: Hagymás csirkemájNeahttp://www.blogger.com/profile/03426479963442187182noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4686412223340841631.post-25809617711844195772013-07-08T21:39:32.119+02:002013-07-08T21:39:32.119+02:00A kétlábú állatok máját lehet sózni, a négylábúaké...A kétlábú állatok máját lehet sózni, a négylábúakét nem! Nyugodtam sózd meg a csirkemájat. Mi is nagyon szeretjük az ilyen hagymás májat, de én nem teszek bele paprikát.Klárahttps://www.blogger.com/profile/12441057751374813013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4686412223340841631.post-79086762201299707062011-04-02T13:06:53.345+02:002011-04-02T13:06:53.345+02:00Csodás, nagyon szeretjükCsodás, nagyon szeretjükBiankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4686412223340841631.post-7136861074480108582011-04-02T11:30:18.960+02:002011-04-02T11:30:18.960+02:00Nagyon guszta. A napokban én is készítettem hasonl...Nagyon guszta. A napokban én is készítettem hasonlót.<br />Ami a sózást illeti, én is a végén szoktam megsózni. Épp ezért nagyon meglepődtem, amikor a neten egy videóklipben azt mondták, hogy ez egy nagy tévedés, a sótól nem lesz kemény a máj, viszont jobb ízű lesz, ha már a hagymát megsózzuk a dinszteléskor.Hobbychefhttps://www.blogger.com/profile/06157398594272920611noreply@blogger.com