2011. január 26., szerda

Egy kedves díj + 100. rendszeres olvasóm

Már van néhány kedves díjam, amiket tőletek, blogtársaimtól kaptam, de ma három bloggerina Hajnalka, Andi és Brigitta is úgy gondolta, kedveskedik nekem egy újabbal. Így hát mától a Liebster Blog díj boldog tulajdonosa is lettem. De a nagy vidámkodás közben el ne felejtsem, hogy némi kötelezettségem is van a díjjal kapcsolatban.


A következőket kell tennem:


1. Írok egy bejegyzést, amelyben közzé teszem a Liebster-blog képet, és bemásolom ezt az útmutatót.

2. Belinkelem annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptam, és hagyok nála egy hozzászólást, hogy elfogadom a díjat, és megadom a bejegyzésem elérhetőségét.

3. Ezután elgondolkodom, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretném adni a díjat, belinkelem őket a bejegyzésembe, és értesítem őket egy hozzászólásban a jelölésről.

4. Tehetséges kezdő blogolókat részesítem előnyben, nem olyanokat jelölök, akiknek több 100 követője van.

Szerettem volna a díjat a kiválasztottakon kívül, a követők számától függetlenül még nagyon sokaknak odaadományozni, mert díjat kapni mindig elismerést jelent és mindenkinek jól esik, de hát a szabály az szabály, így sok szeretettel most rájuk teszem a voksom:


Főzőcske

Íz-varázslat

GesztenyeKözben nem szeretnék elfelejtkezni a 100. rendszeres olvasómról sem, aki nagy meglepetésemre nem egy háziasszony, hanem egy "háziúr" lett. Kedves Krisztián! Szívből köszöntelek a blogomon, nem is tudod, milyen öröm volt számomra a megérkezésed, melyre több, mint 1 évet vártam. Persze az első olvasómnak és az összes többinek is úgyanígy örültem, de a századik azt hiszem minden blog életében egy mérföldkő. Pici visszajelzés azzal kapcsolatban, hogy a blogot írni nem csak a magam örömére érdemes, hanem vannak még néhányan, akiket érdekel, hogy én itt mit firkálgatok, akarom mondani: sütögetek-főzögetek. Szóval mindenkinek köszönöm aki napi-heti rendszerességgel vagy ha ritkábban is, de bekukkant hozzám, mindeközben bátorít, vigasztal, örömöt és lendületet ad nekem az egyáltalán nem könnyű hétköznapokon.


8 megjegyzés:

 1. Mindkettőhöz: A DÍJ-hoz is és a 100. rendszeres olvasódhoz is tiszta szívből gratulálok és még sok-sok százat legalább.

  VálaszTörlés
 2. Kedves Nea!Nagyon szépen köszönöm a díjat, igazán jólesett, hogy rám is gondoltál!
  Gratulálok a 100 rendszeres olvasódhoz!:-)

  VálaszTörlés
 3. Nea!
  Köszönöm szépen, hogy rám gondoltál.
  Már tettem fel postot a díjról, mert többen is gondoltak rám, ahhoz hozzáírlak Téged is, mert a díjat már sokan megkapták és nem tudom már tovább küldeni az ismerőseim között.
  Remélem nem gond:-)
  Köszönöm még egyszer a kedvességed!

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok a díjadhoz és a 100. olvasódhoz.

  VálaszTörlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm a szép szavakat!
  Örülök, hogy én lehetek a 100. rendszeres olvasód!:)

  VálaszTörlés
 7. Jajj, ez nagyon váratlanul ért... viszont nagyon jól esett! :-)
  Köszönöm szépen!

  VálaszTörlés
 8. Nézz be hozzám, mert meglepi vár! Itt találod:
  http://amiketenfozok.blogspot.com/2011/01/kreativ-blogger-dij-mesitol.html
  Puszi:
  Kata

  VálaszTörlés

KÖSZÖNÖM A LÁTOGATÁST!
A hozzászólás linket, hirdetést, reklámot nem tartalmazhat!